IP Camera
Home IP Cameras Reviews Forums IP Camera Software IP Camera Comparison Tools and Support Contact Us

Site Search

Your IP Network Camera and Video Server Source


- IP Camera and Video Server Reviews
- Discussion Forums
- Tools and Support
- Industry News and Articles
- Complete Product and Software Listings
Where to Buy

Latest IP Camera Reviews

Newsletter Sign Up

IP Camera Help Center

Information:
IP Camera Forum
Manufacturers
IP Camera Software
Integrators & Solution Providers
Glossary of Terms
Camera Comparison
Camera Demos
View Articles
Press Releases
Tools and Support
Where to Buy

Other Resources:

Website Help

About Us
Media Kit
Contact Us
RSS Feed
Site Map
Industry Links
Link Directory





 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

swann max-ip-cam


 
Post new topic   Reply to topic    IP Camera Forum Forum Index -> Troubleshooting
Author Message
Ricardoco
New Member


Joined: 05 Aug 2007
Posts: 1

PostPosted: Sun Aug 05, 2007 4:41 am    Post subject: swann max-ip-cam Reply with quote

Ok hi there, Ive purchased the swann max-ip-cam and when i first plugged it in and followed the instructions all went great, then my son who has a machine also asked if he could have a look at it on his pc, it worked fine there too, a little later i went to view it and nothing, it pings ok, and cute ftp can find it, and my son can view it but not me, if i leave the page trying to load for a couple of hours the frames come up but just contain page cannot be displayed.
when i first installed the camera i looked at the name of the activex plugin it installed this was called com1024.dll since the problems i can find no trace of it any where on my machine, i downloaded it from my sons machine and used regsvr to register it but it seems to load but then just does not appear in explorer plugin management. so it was about time i did a re-install so i got the xp disk from the cupboard and bam a clean install with all the latest updates and no extra software installed and it still didnt work, i took the camera back and got a replacement and still no change.....HELPPPPP!!!!!! im going mad here, i dont have a clue what to do next... any sensible suggestions would be great..

Rick
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    IP Camera Forum Forum Index -> Troubleshooting All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 


Highest Rated
Warning: join() [function.join]: Invalid arguments passed in /home/ncrftp503/public_html/lib/functions.php on line 363
No cameras with more than 1 rating found

Most Viewed