IP Camera
Home IP Cameras Reviews Forums IP Camera Software IP Camera Comparison Tools and Support Contact Us

Site Search

Your IP Network Camera and Video Server Source


- IP Camera and Video Server Reviews
- Discussion Forums
- Tools and Support
- Industry News and Articles
- Complete Product and Software Listings
Where to Buy

Latest IP Camera Reviews

Newsletter Sign Up

IP Camera Help Center

Information:
IP Camera Forum
Manufacturers
IP Camera Software
Integrators & Solution Providers
Glossary of Terms
Camera Comparison
Camera Demos
View Articles
Press Releases
Tools and Support
Where to Buy

Other Resources:

Website Help

About Us
Media Kit
Contact Us
RSS Feed
Site Map
Industry Links
Link Directory





 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

PANASONIC BL C1


 
Post new topic   Reply to topic    IP Camera Forum Forum Index -> Troubleshooting
Author Message
jagathkris
New Member


Joined: 09 Dec 2008
Posts: 3

PostPosted: Tue Dec 09, 2008 5:41 am    Post subject: PANASONIC BL C1 Reply with quote

I did the installation and setup for this single camera today.

I have a Linksys BEFW11S4 router. At the end of the installation, the UPnP forwarding information in the router setup appears to be configured to route port 50000 to a specific IP address.
PANASONIC BL C1

I have installed Panasonic BL C1 camera.

On my local PC, I can go to that IP address
192.168.1.253:50000
and can view the camera.

I have configured the port 50000 for viewing in my ADSL modem
MT 882

If I go to the Camera URL something.viewnetcam.com:50000 (the URL for viewnetcam), I get an error "Internet Explorer can not display the webpage".

My registration info for viewnetcam says the DDNS is Active.

If I go to the Router Global Address:port#, I get the same error "Internet Explorer can not display the webpage".

If I go to the Router Global Address or something.viewnetcam.com
it asking my modem's admin name & password.

Can anyone help me figure out how to get the internet access working?

Thanks in advance!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    IP Camera Forum Forum Index -> Troubleshooting All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 


Highest Rated
Warning: join() [function.join]: Invalid arguments passed in /home/ncrftp503/public_html/lib/functions.php on line 363
No cameras with more than 1 rating found

Most Viewed