IP Camera
Home IP Cameras Reviews Forums IP Camera Software IP Camera Comparison Tools and Support Contact Us

Site Search

Your IP Network Camera and Video Server Source


- IP Camera and Video Server Reviews
- Discussion Forums
- Tools and Support
- Industry News and Articles
- Complete Product and Software Listings
Where to Buy

Latest IP Camera Reviews

Newsletter Sign Up

IP Camera Help Center

Information:
IP Camera Forum
Manufacturers
IP Camera Software
Integrators & Solution Providers
Glossary of Terms
Camera Comparison
Camera Demos
View Articles
Press Releases
Tools and Support
Where to Buy

Other Resources:

Website Help

About Us
Media Kit
Contact Us
RSS Feed
Site Map
Industry Links
Link Directory





 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Milestone Enterprise 8.1 a


 
Post new topic   Reply to topic    IP Camera Forum Forum Index -> Installation
Author Message
catcharasu
New Member


Joined: 16 May 2013
Posts: 1
Location: Muscat

PostPosted: Tue May 21, 2013 3:05 am    Post subject: Milestone Enterprise 8.1 a Reply with quote

Dear Friends,

I have installed the Enterprise 8.1 a edition in the windows 8 in VM ware environment and when I start to install the software it was saying that the port 80 has already occupied, so I have changed my settings to 81 in Milestone software.

Now I have configured the client software and I have assigned as ex: http://192.168.1.5:81 and can able to connect the client view too..

When I see the live it’s saying as “ Server has lost the connection” and I couldn't able to see the live view, but I could view the camera one by one in the management server and also I could able to see the recordings when I see the play back..

Is there any port settings to be configured or changed in the SERVER ?

- Arasu
Muscat.
[/quote]
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    IP Camera Forum Forum Index -> Installation All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 


Highest Rated
Warning: join() [function.join]: Invalid arguments passed in /home/ncrftp503/public_html/lib/functions.php on line 363
No cameras with more than 1 rating found

Most Viewed